Νέα - Ανακοινώσεις Νέα - Ανακοινώσεις

ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΘΗΛΕΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑ

0 Comments
1877
08 Nov 2016

Στο ορφανοτροφείο Μέλισσα υπάρχουν πραγματικά κάποιοι άνθρωποι που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την καλύτερη διαβίωση των παιδιών που μένουν στο ίδρυμα.Εμείς απο την πλευρα μας προσπαθούμε να συνεισφέρουμε σ' αυτο το τεράστιο έργο.

Ευχαριστούμε το ίδρυμα που μας δίνει την ευκαιρία να χαρίσουμε κάποιες στιγμές χαράς σ΄αυτά τα παιδιά.

Στην επιστολή της Προέδρου του ιδρύματος προς τον ΑΣ Πανόραμα που ακολουθεί υπάρχει το τηλέφωνο που μπορούμε να καλέσουμε για να βοηθησουμε στην κάλυψη των αναγκών του ιδρύματος.

Προς

Αθλητικό Σύλλογο

Πανόραμα

 

 

 

ΘΕΜΑ: Στήριξη του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ»

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για το συγκινητικό ενδιαφέρον και την πολύτιμη στήριξή που προσφέρατε στην Σοφία Μ. με την δωρεάν εκμάθηση τέννις και στην Αγγέλα N. με την δωρεάν εκμάθηση ποδοσφαίρου.

 

Αυτή τη στιγμή στη στέγη φιλοξενούνται 16 κορίτσια στα οποία μέλημά μας, όπως ήδη γνωρίζετε, είναι να τους παρέχουμε οικογενειακή φροντίδα και αγάπη. Παράλληλα υποστηρίζονται πλήρως 6 ενήλικα κορίτσια μας τα οποία διαμένουν σε διαμερίσματα που διατηρεί το Σωματείο, ενώ εποπτεύονται από Κοινωνική λειτουργό με σκοπό  την κοινωνική τους ένταξη και επαγγελματική τους αποκατάσταση. Δυστυχώς τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε παραμένουν πολύ σοβαρά και δυσκολεύουν καθημερινά το έργο μας. Η κρατική ενίσχυση διαρκώς μειώνεται, γεγονός που μας απογοητεύει και μας γεμίζει ανησυχία για την τύχη των παιδιών που η ίδια η Πολιτεία μας ανέθεσε. Όπως καταλαβαίνετε, το γεγονός οτι εξακολουθούν και υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον αγώνα μας, μας δίνει πραγματικά κουράγιο.   

 

Σας ευχαριστώ και πάλι και σας εύχομαι από καρδιάς κάθε καλό.

 

Με εκτίμηση,

 

 

 

Βασιλεία Μαύρου

Διευθύντρια Ιδρύματος

Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ»

 

Καλέστε από σταθερό του ΟΤΕ στο 901 11 160 160 και συνεχίστε να στηρίζετε τις προσπάθειες για την κάλυψη των αναγκών της Στέγης (3,68 €/κλήση συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). ΟΤΕ Γραμμή βοήθειας 801 11 16 500

 

Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ»

Χαρ. Τρικούπη 2, 55236, Πανόραμα, Τηλ. 2310-341965, Fax 2310-343872

e-mail: stegimelissa@gmail.com

www.stegimelissa.gr

0.0
Last Modified: Tuesday 08 November 2016 19:52
stegimelissa acpanorama tennis football panorama

No Comments Yet...

Sorry only registered and logged in users can post comments. Please sign in or register.