info@acpanorama.gr

Νέα Χορηγικό Πρόγραμμα 2024-2025

Χορηγικό Πρόγραμμα 2024-2025

Ο Αθλητικός Σύλλογος Πανόραμα (Α.Σ. Πανόραμα) ξεκινάει με τη νέα σεζόν 2024-2025 με όραμα τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο αναπτυξιακό τμήμα των ακαδημιών του και έχει ετοιμάσει ένα ευέλικτο χορηγικό πρόγραμμα


Μετά τις περσινή εξαιρετική χρονιά με πολλές επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, την παρουσία της εφηβικης ομάδας μπάσκετ στις 16 κατλύτερες ομάδες της πόλης, της ομάδας U14 στις 16 καλύτερες επίσης αλλά και ένα καλοκαίρι γεμάτο εξελίξεις, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε με χαρά ότι μπορούμε να παρέχουμε στους συνεργάτες μας ένα ευέλικτο, ουσιαστικό και αποδοτικό πλάνο προβολής και διαφήμισης.

 

Ο Α.Σ. Πανόραμα είναι πλέον από τις ελάχιστες ομάδες της Θεσσαλονίκης με ομάδες καλαθοσφαίρισης γυναικών και ανδρών στις εθνικές κατηγορίες και μία από τις μεγαλύτερες ακαδημίες μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη μετά την ένωση με τους Τσάμπιονς Πανοράματος.

 

Τα χορηγικά προγράμματα έχουν επικαιροποιηθεί και είναι διαθέσιμα για όλους όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν την προσπάθειά μας και ταυτόχρονα να αποκτήσουν προνόμια προβολής και ευκαιρίες συνεργασίας καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνο Marketing του Α.Σ. Πανόραμα, κ. Λίνα Ριτζαλέου στο τηλέφωνο +306948239712 ή τον κ. Παπαπέτρου Πάτροκλος στο +306944220488 και στο e-mail: info@acpanorama.gr

Read more →

Οι εγγραφές στο τμήμα ποδοσφαίρου του Α.Σ. Πανοράματος ξεκίνησαν

Τμήματα Ποδοσφαίρου αποκλειστικά για κορίτσια από τον Α.Σ. Πανόραμα

Η ώρα της επιστροφής μας στους αγωνιστικούς χώρους πλησιάζει!!! Η έναρξη των προπονήσεων μας έχει οριστεί για τις 2 Σεπτεμβρίου 2024!

 

Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε το αγαπημένο σας άθλημα και να γίνεται και εσείς μέλος της μεγάλης οικογένειας του Αθλητικός Σύλλογος Πανόραμα!

Κάντε την προεγγραφή σας εδώ:

– Έμπειροι Προπονητές / Παιδαγωγοί, απόφοιτοι Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα την προπονητική ποδοσφαίρου και κάτοχοι διπλωμάτων U.E.F.A.
– Γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα.
– Συμμετοχή στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Μ. και της Ε.Α.Κ.Ε.
– Συμμετοχή σε μεγάλα τουρνουά εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Δωρεάν δοκιμαστικές προπονήσεις.

– Για παιδιά ηλικίας 4 έως 16 ετών.
– Τμήματα αποκλειστικά για κορίτσια.
– Τμήμα Τερματοφυλάκων.
– Προπονήσεις ατομικής βελτίωσης.


Προπονητικό επιτελείο:

– Τσολακίδης Κωνσταντίνος.
– Αθανάσιος Άγκο.
– Σελενίτσα Τζέ.
– Αγλαία Ματσέλου.


Πληροφορίες:

– Τσολακίδης Κωνσταντίνος (τηλ. 6942628497)
– Δευτέρα έως Παρασκευή στην γραμματεία του συλλόγου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος.

Read more →

Τμήματα ποδοσφαίρου αποκλειστικά για κορίτσια

Τμήματα Ποδοσφαίρου αποκλειστικά για κορίτσια από τον Α.Σ. Πανόραμα

🟣⚽️Το Πανόραμα για άλλη μια χρονιά, έχει το δικό του θηλυκό ποδοσφαιρικό άρωμα.

📣Βλέποντας την αυξανόμενη επιθυμία των κοριτσιών να ασχοληθούν και να γνωρίσουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Σ.ΠΑΝΟΡΑΜΑ, λειτουργεί τμήματα αποκλειστικά για κορίτσια!

✅Με στόχο την προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου αλλά και την ενθάρρυνση των κοριτσιών να συμμετέχουν σε αυτό, καλούνται όσα κορίτσια το επιθυμούν, ηλικίας 6 ετών και άνω, να έρθουν να γνωρίσουν το αγαπημένο τους άθλημα, σε ένα ασφαλές περιβάλλον που συνδυάζει την ποδοσφαιρική γνώση με τη διασκέδαση.

ℹ️Πληροφορίες:
•Τσολακίδης Κωνσταντίνος 6942628497.
•Δευτέρα έως Παρασκευή στη Γραμματεία του Συλλόγου.

Read more →